Wednesday, December 6, 2017

Hua Hee Restaurant 歡喜中餐廳 @ Taman Desaria

Here's the location.

The Menu

日式排骨 Pork Ribs RM20.00

鹹蛋蝦蛄 Salted Egg Mantis Shrimp RM18.00

清炒青龍菜豆芽 Royale Chives with Bean Sprouts RM15.00

瓦煲海鮮豆腐 Claypot Seafood Beancurd RM12.00

蕃薯葉 Sweet Potato Leaves RM10.00

西瓜雞 Champagne Chicken RM30.00

鐵板豆腐 Sizzling Tofu RM15.00

Blue Pea Job's Tear 蓝花薏米 RM3.00

Hua Hee Restaurant 歡喜中餐廳
No. 4C-1, Tingkat Kenari,
Taman Desaria, Sungai Ara,
11900 Bayan Lepas, Penang.
Tel: 017 - 535 2700
Business Hours: 11:00am - 2:30pm & 6:00pm - 9:30pm (Closed on Tue)

1 comment:

clinton nancy said...

hello,

A po hasni vështirësi financiare dhe keni nevojë për ndihmë financiare? A keni një vlerësim të ulët të kredisë? A keni nevojë për ndihmë financiare për të paguar borxhet tuaja dhe për të përmbushur nevojat tuaja personale? Mos kërkoni më tej! Konsultohuni me Organizatën e Investimeve Kapitale të Bashkimit dhe bëni një zgjidhje përfundimtare për problemet tuaja financiare. Ne ofrojmë kredi me një normë interesi shumë të ulët, ne mund t'ju ndihmojmë me një hua. na kontaktoni me email tek trustloan88@gmail.com