Location:
R-HAAN
The Menu
 |
| Amuse Bouche |
 |
| Northern: ถ้ามะเขือส้มอะโวคาโดยอดดอย Lanna-Style Tomato Confit Salad in Golden Pastry Served with The Royal Project Avocado Mousse |
 |
| Northeast: สานแกงไขผ้าพัวเจื่อไปรติน Spicy Catfish and Wolffia Croquette |
 |
| Center: ช่อม่วงชาววังเห็ดหอมวังน้ำเขียว Stuffed Shiitake Mushroom in Flower-Shaped Thai Dumplings |
 |
| East: เส้นจันทร์ผัดมันปูเลียง Spring Onion Crepes with Crab Fat Paste and Stir-Fried Rice Noodles |
 |
| Southern: แกงตับใต้ปลาขมิ้นชัน Fermented Fish Entrails Terrine Served with Pineapple Chutney and Turmeric Crisp |
 |
| Course 1: มี่ยงปลาทูแม่กลองแห่งสองสายน้ำ Charcoal-Grilled Mackerel with Aromatic Herb Sauce |
 |
| Course 2: ขนมเบื้องโบราณสืบสานแห่งภูมิปัญญา Thai Crispy Pancakes Topped with a Trio of Coconut Fillings |
 |
| Course 3: กุ้งมังกรเจ็ดสีเจ็ดรสเจ็ดกลิ่น Thai Coconut Soup with Blue Spiny Lobster |
 |
| Course 4: ข้าวใหม่ปลามันเหนือจรดใต้ Organic Brown Rice with Grilled Grouper Shad and Sweet Chili-Ginger Sauce |
 |
| เสาวรสรอยัล The Royal Passion Fruit Sorbet |
 |
| หละปูโซ่ทานคู่ใจเครื่องเคียง Crab Meat Coconut Milk Dip, Served with Stir-Fried Stuffed Salted Egg Yolk Chicken and Vegetables |
 |
| ต้มยำกุ้งไทยภาคภูมิใจไปยูเนสโก้ The Royal Thai Tom Yum Soup with King River Prawns of R-HAAN |
 |
| พะแนงไทยคู่ใจเป็ดย่าง Thai Panang Curry with Roasted Duck |
 |
| แกงพริกขี้หนูสวนเนื้อซี่โครงไทยวากิว Spicy Thai Wagyu Short Rib with Bird's Eye Chili Curry |
 |
| ข้าวเหนียวมะม่วง 3 สายพันธุ์กะทิสด GI - R-HAAN's Triple Mango Sticky Rice |
 |
| สังขยาหน้าหนาว 110 วัน - 110 SANG KHA YA: Thai Pumpkin Custard |
 |
| Petit Four |
 |
| มาเดอลีนวานิลลา น้ำผึ้ง Vanilla & Honey Madeleine |
 |
| ทองเสน่หากุหลาบจุฬาลงกรณ์ "Chulalongkorn" Rose Falling in Love |
 |
| ดาราทอง Dara Thong |
 |
| ช็อกโกแลตชาไทย Thai Tea Milk Chocolate |
Set Menu THB5212++
R-HAAN
131 ซอย ทองหล่อ 9 Khlong Tan Nuea,
Watthana, Bangkok 10110, Thailand.
Tel: +66951415524
Business Hours:
Facebook:
R.HAAN
Instagram:
r.haan_restaurant
Web site:
https://www.r-haan.com/
No comments:
Post a Comment